*

Een ontwerp dat geen pakketje werd

december 2017 | Algemeen | 1 Reactie »

Wat je op deze foto ziet is een hersenspinsel dat ik uitwerkte maar dat uiteindelijk geen pakketje werd. Ik had het groen met de visjes in een mini aquariumpje gezet en er zand in gestrooid. Het zag er leuk uit maar ik ben nogal smijterig dus de glazen bak viel al snel kapot. Stel dat ik er pakketten van zou maken, hoeveel bakken zou ik dan kapot laten vallen? De visjes staan nu gezellig op het droge en het idee voor een pakket ligt in de kast.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Jeanet Vink op 22 december 2017 om precies te zijn om 6:54 pm

    Neeeeee!!!! niet weer verstoppen! Ik ben gek op kleine priegeldingetjes! En gek op visjes en speciaal op goudvisjes. Mijn vader had vroeger een pracht van een aquarium en heel soms mocht ik meehelpen. En heel erg soms mocht ik een visje vasthouden om dan ontzettend snel en glibberig weer terug te doen in de bak. Toen mijn vader vijf jaar geleden plotseling met kerst een hartoperatie onderging ben ik samen met mijn lief naar de intensive care geweest met jawel een grote pot met vilten goudvisjes. Het eerste wat mijn vader zei “wat hebben ze hier ook een aquarium op de afdeling? Met mijn vader is alles goed gekomen! Dus als het aan mij mag liggen zeg ik MAAK er alsjeblieft een pakketje van!!! Ik word er in iedergeval heel erg gelukkig van met een dikke glimlach om mijn mond en lieve jeugdherinneringen. Hele fijne kerstdagen toegewenst! Groetjes van Smoek p.s (ik eet en lust geen vis ik kan het niet over mijn hart krijgen!)

Schrijf een reactie