*

Doosjes

november 2016 | Algemeen | 2 Reacties »

2De doosjes met popjes zijn erg geliefd en doen denken aan de luciferpopjes van vroeger. Op het doosje zit een mooie sticker en in elk doosje zit een schat. Hier zie je het Beschermengeltje en Sterrendoosje zoals Eveline van Freubelachtig ze maakt en verkoopt. Mocht je niet in de gelegenheid zijn of het helemaal niet leuk vinden om zelf te knutselen dan kun je het via haar kant-en-klaar bestellen. We hebben elkaar twee keer ontmoet en ik kan zeggen dat ze het prachtig doet.

Fijn weekend en tot maandag!

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gre Meulendijk op 11 november 2016 om precies te zijn om 5:20 pm

    ik zou graag 1 sterren en 1 engeltje ontvangen in een doosje

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 11 november 2016 om precies te zijn om 7:03 pm

    Ik heb je een privé mail gestuurd.

Schrijf een reactie