*

Verloting

april 2016 | Algemeen | 5 Reacties »

kabouterboekjeEen lieve vriendin van me gaf me een aantal boeken waaronder deze. Voor mijn eigen verzameling of om weg te geven. Daarom verloot ik dit echt antroposofisch boekje waar veel leuke kabouters in staan. Je kunt mee doen door op mijn website of op Facebook een reactie achter te laten.  Maandag 25 april maak ik de winnaar bekend.

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door R.R. Meijboom op 19 april 2016 om precies te zijn om 10:06 am

  Wat leuk dat dit boekje verloot wordt! Ik doe graag mee, ben zelf dol op kabouters maken! Ik zal ook een fotootje sturen van twee kaboutertjes. Juist omdat ik twee zoontjes heb, spreken kabouters ze ontzettend aan, meer dan bloemenkindjes, dus ik maak ze graag!

 2. Deze reactie is gedaan door nell boersma op 19 april 2016 om precies te zijn om 11:51 am

  Heerlijk omdat te kunnen maken voor de kleinkinderen

 3. Deze reactie is gedaan door Ester op 19 april 2016 om precies te zijn om 3:21 pm

  Wat een leuk boek! Mijn vader en ik hadden het altijd over een kaboutertje op zijn rode brommertje die in zijn moestuin kwam. Sinds vorig jaar doet mijn oudste zoon ook mee met dit fantasie-verhaal. Zou dus erg leuk zijn om nu een kabouter uit het boek te kunnen maken.

 4. Deze reactie is gedaan door Ellen1979 op 20 april 2016 om precies te zijn om 9:37 am

  Wat leuk dat je het boekje verloot. Ik hoef het niet te winnen want ik heb nog zo veel te maken, ik koop namelijk iets te vaak jou pakketjes ;-)

 5. Deze reactie is gedaan door Ciska op 23 april 2016 om precies te zijn om 9:29 pm

  Wat een schattige kabouters. En wat lief dat je dit boekje onder ons wil verloten.

Schrijf een reactie