*

Opgeruimd en netjes

februari 2016 | Algemeen | 2 Reacties ยป

DSCF9255Vorige week werden alle poppenkinderen onder een dikke laag stof weg gehaald en verdwenen ze in dozen. Zaterdag maakte Albert twee extra planken voor me en een nieuwe plek voor de hangende poppen. De hele middag kon ik me storten op het inrichten ervan met dit als prachtig resultaat. Het was net of ik vanmorgen extra warm onthaald werd door mijn poppenkinderen. Wat wil je ook als je maanden onder het stof staat, een paar nachten in een doos zit en dan opeens weer mag schitteren.

DSCF9256

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Karin op 1 maart 2016 om precies te zijn om 1:59 pm

    Waanzinnig wat leuk, veel, mooi. Ik geniet hiervan. Ben zeer fan van je patroontje en geniet als ik er eentje kan maken.
    Groetjes, karin

  2. Deze reactie is gedaan door Evelien op 1 maart 2016 om precies te zijn om 2:41 pm

    Dat ziet er lekker vrolijk uit. Het is vast gezellig binnenkomen in je atelier.
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie