*

Inspirerend reisje

januari 2016 | Algemeen | 2 Reacties »

atelier3Na twee vliegdagen ben ik weer geland in het vertrouwde atelier. Het was een inspirerende reis naar Delft: in de trein heb ik wat nieuwe ontwerpen kunnen tekenen voor de zomer. In Delft aangekomen bezocht ik eerst Kleurrijk Vilt. Wat een heerlijke winkel vol gekleurde wolletjes. En zo leuk om de haakpakketten van atelier Pippilotta te zien liggen. Aan Wolletje Wit bracht ik een bliksembezoek want er werd cursus gegeven. Bij Poppedijn heb ik de hele winkel doorgestruind. Zoveel mooi speelgoed, wat toch jammer dat de jongste hier alweer 19 is. Vandaag ging ik met een hoofd vol nieuwe ideeën aan het werk!

 

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Monique op 18 januari 2016 om precies te zijn om 7:38 pm

    Het ziet er al zo leuk uit je nieuwe ontwerpje. Heerlijk dat je je ideeën zo goed kunt verbeelden.

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 21 januari 2016 om precies te zijn om 12:21 pm

    Dank je wel Monique! Dat is ook het leukste om te doen.

Schrijf een reactie