*

Zonnebloemen

augustus 2015 | Algemeen | 2 Reacties ยป

2015-08-03 14.32.34De eerste vroege zonnebloemen heb ik al gesignaleerd. Niet die als snijbloem in de bloemenwinkel maar echt zonnebloemen een tuin. Ooit hadden we heel veel zonnebloemen maar die keken allemaal over de schutting op de straat, alsof het daar leuker was. Ik had me verheugd om vanaf het terras naar hun geel omlijste gezichten te kijken maar dat ging dus niet door. Het jaar erop kocht ik deze zonnebloem. Hij sierde een poos de hoedenplank van de auto en nu siert hij regelmatig de etalage. Helaas beginnen alle blaadjes los te laten dus misschien moet ik volgend jaar weer eens echte zonnebloemen proberen.
In het hart van de zonnebloem zie je het pakket van de kabouter met kruiwagen en zonnebloemen.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 3 augustus 2015 om precies te zijn om 7:12 pm

    Leuke zonnebloem, dit jaar ook geen zonnebloemen in de tuin. Had ze wel gezaaid maar ze zijn verdwenen !

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 6 augustus 2015 om precies te zijn om 7:43 pm

    Misschien ook opgegeten door de slakken?

Schrijf een reactie