*

Pompoenen

augustus 2015 | Algemeen | 2 Reacties ยป

2015-08-29 12.42.09Vandaag ben ik aan het werk vanachter een pompoenen-etalage met veel oranje, groen en geel. Ondanks de warme temperaturen buiten en het geluid van onweer op de achtergrond voelt dat als een begin van de herfst. Er is veel werk te doen nu de nieuwe pakketten uit zijn. Bestellingen klaar maken en nieuwe pakketten maken. Ondertussen zijn enkele kleuren vilt op en begin ik mis te grijpen met de kleine gripzakjes. Tijd om achter de laptop te kruipen, dit berichtje te schrijven en dan nieuwe materialen bestellen. Ik wens je een fijne nieuwe week toe! Een lieve groet van Suzan.

DSCF8381

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 31 augustus 2015 om precies te zijn om 1:18 pm

    wow dat ziet er gezellig uit Suzan, laat die herfst maar komen. groetjes Rianne

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 7 september 2015 om precies te zijn om 1:20 pm

    Dank je wel Rianne! Het weer werd ook gelijk herfstachtig dus de etalage is in stijl.

Schrijf een reactie