*

NIEUWE PAKKETTEN

augustus 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF8286Met heel veel plezier ontworpen en met liefde gemaakt: acht nieuwe pakketten. Van een romantische vakantieliefde tot een ijverige kabouter, kastanje, pompoenkind, hondje, jongen en herfsthanger. Maar helemaal nieuw is het haakpakket van Knufje. Ze ligt heerlijk in een kinderhand en is gewoon schattig. Er zijn heel veel websites te vinden waar het haken duidelijk en stapsgewijs wordt uitgelegd. Het lijkt me leuk om het haken met poppen maken te combineren. Maar het zullen wel eenvoudige ontwerpen blijven zodat het voor iedereen goed te doen is. Leuk om erbij te vermelden is dat ik met echt Scheepjeswol haakkatoen werk, dat haakt heel prettig en splijt niet.

De nieuwsbrief kun je HIER downloaden.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Pauline op 25 augustus 2015 om precies te zijn om 4:26 pm

    Geweldig Suzan. Al je ontwerpen zijn weer super! Mijn favoriet is deze keer kastanjejongen ( maar eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen maken :) )

Schrijf een reactie