*

Er even tussenuit

juli 2015 | Algemeen | 2 Reacties »

DSCF5669Zal ik aan het werk blijven of zal ik er even tussenuit nu we niet echt zomervakantie hebben? Zal ik de trein nemen naar mijn ouders op de Veluwe? Met mijn vader fietsen naar de haven van Harderwijk en knutselen met mijn moeder. De ontbijttafel die ’s morgens al voor me klaar staat, magneetvissen, de planten in hun tuin bewonderen, de krant lezen en de hond uitlaten in het bos. Ik hoef er niet langer over na te denken: ik kom eraan pap en mam!

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 30 juli 2015 om precies te zijn om 12:17 pm

    Wat leuk dat je naar je ouders gaat, veel plezier !

  2. Deze reactie is gedaan door Anna Suërs op 30 juli 2015 om precies te zijn om 3:27 pm

    Een fijne tijd bij je ouders gewenst.

Schrijf een reactie