*

Poppedijn

juni 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

20150618_101324Ergens, goed verstopt in de winkel van Poppedijn in Delft, vond ik dit prachtige tafereeltje. Een vriendin van me heeft het gemaakt had ze verteld maar ik had het nog nooit gezien. Het is gewoon te lieflijk om te verstoppen. Als je goed kijkt zijn de popjes aan de stokjes dezelfde als die van hun logo. Binnenkort zal Poppedijn met een vernieuwde website en webwinkel komen.

 
Op maandag is er altijd veel te doen. Vandaag was dat geen straf met al die regen. Tot twee keer toe probeerde ik het werk naar buiten te verplaatsen en moest ik rennen om alles weer droog binnen te krijgen. Inmiddels heb ik me erbij neer gelegd en heb zelfs een dikke trui aan getrokken in het atelier. Zou het ooit nog zomer worden? Daar hou ik zo van!

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 22 juni 2015 om precies te zijn om 5:23 pm

    Wat een leuke popjes heeft jouw vriendin gemaakt.
    Ik hou wel van dit weer, goed weer om te knutselen.

Schrijf een reactie