*

Op safari naar Sari

juni 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

20150617_104414Tijdens mijn uitje afgelopen week naar het Wilde Westen stond ook een bezoekje aan Handwerkatelier Sari gepland. We ontmoeten elkaar altijd op beurzen en ze is een trouwe klant van me maar ik wilde zo graag haar atelier eens zien. Iets later dan gepland kwam ik aan. Want voor iemand uit het Hoge Noorden waar geen trams zijn is het best ingewikkeld en druk in Den Haag. En als je dan tram 3 moet hebben en je ziet een 3 op een tram stap je erin, niet wetende dat ie helemaal de andere kant op gaat. Ik verbaasde me er al over dat Den Haag zo groot was en ze er weilanden hadden. Totdat ik in Zoetermeer zat. Gelukkig gaat lijn 3 ook weer terug zodat ik uiteindelijk toch nog aan kwam.
20150617_104428Het bezoek was zeer de moeite waard. Haar atelier is prachtig en er is zoveel te zien! Ik hoor wel eens dat mensen overweldigd raken in mijn atelier, nu was het mijn beurt om dat te ervaren.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 21 juni 2015 om precies te zijn om 10:32 pm

    Wat leuk dat je naar het Wilde Westen bent geweest. Mooi dat je Zoetermeer ook nog gezien hebt al was het dan niet de bedoeling. Gelukkig dat je toch nog bij Handwerkatelier Sari geweest bent en inderdaad is er veel moois te zien in haar atelier.

Schrijf een reactie