*

Pippi’s

april 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

afPippi heeft de ondeugende gewoonte zich te verstoppen in het atelier. Vooral wanneer ik haar nodig heb voor een foto. Regelmatig volgt er een grote zoektocht naar haar terwijl ze verstoppertje speelt. Daarom maakte ik twee dubbelgangers erbij. Mijn lieve moedertje naaide met alle geduld de beentjes van de popjes en de afgelopen week zette ik ze in elkaar. Nu is het hier driedubbel zo gezellig met drie Pippi’s om me heen. Maar er kan maar eentje mee naar Nepal volgende week vrijdag: dat wordt toch de echte.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Thea op 3 april 2015 om precies te zijn om 1:18 pm

    Leuk, nu heb je altijd een Pippi op voorraad. Fijn dat je moeder heeft geholpen met de beentjes naaien.
    Groet Thea

Schrijf een reactie