*

Patroonblad voor Nepal

april 2015 | Algemeen | 5 Reacties »

project1Ken je ze nog, de luciferpoppetjes van vroeger? Ik heb uren met deze kleine vriendjes gespeeld. Nu heb ik een soortgelijk popje gemaakt. Een heerlijk popje om in één hand te houden en hij voelt ook zo fijn door de vulling van granulaat of rijst. Het patroonblad kun je kopen voor € 4,00 en je krijgt hem in de mail toegestuurd. Het volledige bedrag maak ik over naar de stichting Diyo Nepal.

 
De afgelopen weken verbleef ik onder andere in het bergdorp Dhading om er vrijwilligerswerk te doen. Dit hele dorp is weg gevaagd en iedereen is dakloos geworden. Voor zover we weten is iedereen nog in leven maar er is dringend hulp nodig in de vorm van tenten en voedsel. De opbrengst van dit patroonblad is daarvoor bestemd. Help je ook mee?

 
Het patroonblad kun je kopen door een mail te sturen naar info@atelierpippilotta.nl

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Sanderijn op 30 april 2015 om precies te zijn om 9:08 am

  Ik heb de foto van je popje gebruikt om een link te plaatsen op mijn blog. Als dat niet oké is haal ik hem weer weg. Nu geen tijd meer maar ik mail je later vandaag voor het patroon!

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 1 mei 2015 om precies te zijn om 8:06 am

  Dat is prima. Deel het bericht en de foto’s gerust.

 3. Deze reactie is gedaan door Maria op 1 mei 2015 om precies te zijn om 10:35 am

  Kun je mij deze schattige stof ook leveren?

 4. Deze reactie is gedaan door Maria op 1 mei 2015 om precies te zijn om 10:36 am

  Kun je mij deze leuke stof ook leveren?

 5. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 1 mei 2015 om precies te zijn om 11:14 am

  De stof is te koop bij jansikkes in oa Assen. Maar ik mail je wel even prive.

Schrijf een reactie