*

Poes en een preview

februari 2015 | Algemeen | 1 Reactie »

IMG-20150201-WA0003Dochter mist de poezen nu ze op zichzelf woont. Daarom maakte haar schoonmoeder deze grote knuffel voor haar verjaardag. Poes werd het cadeau van de avond, kreeg een eigen stoel en vooral heel veel knuffels.

DSCF6774

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het wordt deze week een goed gevulde week. Vanmorgen heb ik de vaccinaties voor de reis naar Nepal gehaald en morgen moet er een nieuw paspoort gemaakt worden. Woensdag staat een schaatstraining op het programma en dan is het alweer donderdag. De dag dat ik jullie blij hoop te maken met vijf nieuwe ontwerpen voor de lente. Hier is alvast een kleine preview. Misschien kun je al een beetje raden wat het is.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Evelien op 2 februari 2015 om precies te zijn om 4:02 pm

    Ben benieuwd, de preview ziet er alvast goed uit!
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie