*

Winter etalage en gezelschap

december 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF6596DSCF6605De kerst is weer uit de etalage. Het zag er gezellig uit maar ik heb de decoratie woensdag nodig om de oliebollenkraam van de schaatsvereniging mee te versieren. Het gezellige groen en rood is vervangen door wit en het doet gelijk een stuk killer aan.
Als je heel goed kijkt zie je een nieuwe bewoonster van het atelier op de achtergrond. De etalagepop was onderdeel van een sinterklaar surprise en na ruim drie weken naakt in de woonkamer te hebben gestaan mag ze nu mij gezelschap houden. Ze heeft al een mooie muts en verlichte bloemenketting en binnenkort zal ik haar voorzien van een creatief rokje

DSCF6599

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door evelien op 30 december 2014 om precies te zijn om 6:37 pm

    Ik vind het niet kil aandoen; ik noem dit altijd “verstild”, echt een winters sfeertje zo. Heel erg mooi. Zelf heb ik helemaal niets in deze tinten.

Schrijf een reactie