*

Voetstappen

september 2014 | Algemeen | 3 Reacties »

DSCF5641Soms wandelt iemand je leven binnen
Laat voetstappen achter in je hart
En je bent nooit meer dezelfde

Vrijdag trouwt mijn broertje van wie ik veel hou. Ik was vijftien en had net mijn examens gehaald toen hij geboren werd. Een paar maanden mocht ik me over hem ontfermen en van hem genieten voordat mijn school weer begon. Daarom ga ik donderdag alvast naar mijn ouders toe. Dan hoef ik niets te missen van het moment dat hij definitief ons ouderlijk huis verlaat. Eerst was het mijn kleine broertje en nu is het mijn grote broer. We discussiëren regelmatig over de voetstappen die onze levensstijl achter laat op deze aarde. Hij is ook de ontwerper van deze prachtige website en helpt nog regelmatig met het onderhoud ervan. We gaan er een mooi feest van maken vrijdag!

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Marieke Schellekens op 18 september 2014 om precies te zijn om 7:24 am

  Het plaatje en het verhaal vind ik heel mooi bij elkaar!
  Maar eigenlijk is het nog mooier dan ik in woorden kan zeggen! Vrijdag een hele fijne dag met elkaar! <3 <3

 2. Deze reactie is gedaan door Atelier de Vier Jaargetijden op 18 september 2014 om precies te zijn om 12:48 pm

  Wat bijzonder om op je 15e nog een broertje te krijgen en dat hij jou nou helpt met het onderhoud van je website maakt het helemaal bijzonder. Geniet samen vrijdag van een hele mooie dag.
  Groet Thea

 3. Deze reactie is gedaan door Albèrtje op 18 september 2014 om precies te zijn om 4:17 pm

  heel veel plezier samen en een fijne dag !!

Schrijf een reactie