*

Dozen

september 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF5583Wat een leuke reacties zijn er binnen gekomen op de nieuwe pakketten. Dat is altijd zo leuk na het vele werk dat eraan vooraf gaat. Er gingen vorige week dan ook heel wat dozen de deur uit. Dat zal deze week niet anders zijn, de eerste gevulde dozen staan alweer klaar. Dat betekent dat de voorraad lege dozen slinkt en ik weer op dozenjacht mag.

 

 

 

DSCF5567

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Dieuwke op 3 oktober 2014 om precies te zijn om 12:58 pm

    Dag Suzan,

    Ik werk bij De Tuinen in Maastricht. Daar krijgen we iedere week een enorme vracht en hebben we dus heel veel dozen die bij het afval gaan. Als er een De Tuinen bij jou in de buurt zit, zou ik daar eens vragen of je er een paar mag hebben. Bij De Tuinen zijn we nooit te beroerd om iemand te helpen ;).

    Groetjes,
    Dieuwke

Schrijf een reactie