*

ETAGÈRE

mei 2014 | Algemeen | 2 Reacties »

DSCF5082DSCF5100Deze prachtige etagère is gemaakt van houten boomschijven. Ik ben er heel blij mee want de poppen staan er prachtig op. Het is echt een aanwinst voor de etalage. Mocht je er belangstelling voor hebben: ze kosten tien euro en zijn ongeveer 50 cm hoog.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Gerdien van der Wind op 16 juli 2016 om precies te zijn om 4:34 pm

  Goedemiddag,

  Via google kwam ik op uw site terecht. Ik ben op zoek naar een etagere van boomschijven om cupcakes op te presenteren. Op uw website staan aangegeven dat u ze verkoopt, is het nog steeds mogelijk deze bij u te bestellen?
  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Gerdien van der Wind

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 18 juli 2016 om precies te zijn om 10:40 am

  Hallo Gerdien,
  Ik verkoop de etageres niet meer. Ik zal je prive ook even mailen.
  Groetjes van Suzan.

Schrijf een reactie