*

Nieuwe klant en leuke post

april 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

Na een paar heerlijke vrije dagen wordt er vandaag weer gewerkt in het atelier. Er gaat onder andere een bestelling naar een nieuwe klant in Schagen: Kadospeciaal. Een bijzondere winkel voor speciale cadeaus. De winkel is al open maar de officiële opening zal plaats vinden op 24 mei.

DSCF4926wilmaAtelier Wilma Creatief stuurde me een beurscatalogus uit Antwerpen. Of ik wat bekends vond tussen alle leuke foto’s. Heel leuk om mijn eigen ontwerp te zien tussen alle andere creatieve spullen. Ze stuurde ook een foto mee van de konijntjes die in haar atelier een eigen leven waren gaan leiden. Tja, zo kan het ook.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Mirte Mesman op 22 april 2014 om precies te zijn om 10:55 am

    Wat leuk die winkel in Schagen! Ik woon daar en ben er blij mee. Grappig om het via jullie site te ontdekken!!
    Ik kijk uit naar alle nieuwe pakketjes en volg deze site op de voet,

    Groetjes uit Schagen,
    Mirte

Schrijf een reactie