*

Haakwerk

april 2014 | Algemeen | 1 Reactie »

HAAKWERKDSCF4812Sinds een paar weken hield ik me bezig met een regenbooghaakwerk. Het was nogal een puzzel en regelmatig was ik de tel kwijt of ging poes ermee vandoor. Maar nu is hij eindelijk klaar en prijkt de 50 cm grote ring voor de deur van het atelier.

En terwijl ik mijn haakwerk op de foto zette ontdekte ik dat de oude compostbak er eigenlijk best leuk uit ziet. Dus die mocht ook op de foto. Deze week ga ik werken aan de voorraad en alvast nieuwe pakketten voor de zomer maken. En als de zon op de tuintafel schijnt verplaats ik het werk naar buiten.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door caroline op 4 april 2014 om precies te zijn om 7:49 pm

    Het haakwerk is echt prachtig.
    Groet, Caroline

Schrijf een reactie