*

Klokje

december 2013 | Algemeen | 4 Reacties ยป

klokjeHet is tijd om afscheid te nemen van het oude jaar. Om in de stijl van mijn werk te blijven doe ik dat met een klokje dat kapot ging. Het is een cadeautje voor mijn vader geworden die bijna jarig is en van klokken en kabouters houdt. Nu maar hopen dat hij niet op mijn website kijkt.

Maak er een mooie dag en avond van met de mensen om je heen waar je van houdt! Morgen heb ik hier een verrassing voor je.

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Diny Talstra koopmans op 31 december 2013 om precies te zijn om 11:26 am

  eengoede Jaarwisseling ik hoop op een beter jaar als dit jaar gr Diny

 2. Deze reactie is gedaan door Annemarie op 31 december 2013 om precies te zijn om 4:20 pm

  Wat een mooi klok is het geworden!!
  Jullie ook een fijne jaarwisseling en een heel goed 2014!

 3. Deze reactie is gedaan door Alette Vrieling op 2 januari 2014 om precies te zijn om 7:38 pm

  De beste wensen en een heel goed gezond gezellig en knutselrijk jaar! Wat ontzettend leuk dat klokje.. Hier ligt bijna het zelfde klokje in de kast. Ook stuk maar zonde om weg te gooien. Nu weet ik wat ik er mee kan doen! Welke kaboutertjes heb je er voor gebruikt??
  Liefs, Alet

 4. Deze reactie is gedaan door caroline op 4 januari 2014 om precies te zijn om 8:33 am

  Echt prachtig geworden. Daar is je vader vast heel blij mee.
  Groet, Caroline

Schrijf een reactie