*

Kerstsfeer

december 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF4282DSCF4284Het atelier is gehuld in kerstsfeer. De etalage staat vol kerst decoraties en er klinkt kerstmuziek uit de radio. De drukste tijd van het jaar is voorbij en met deze gezelligheid kan ik in alle rust werken. Vanachter de verlichte kerstboompjes komen de ideeën voor het voorjaar vanzelf. Fleurige ontwerpen met bloemen en iets schattigs voor de Pasen. En als ik even opkijk van het ontwerpen zie ik de kastanjeboom in de voortuin ook licht geven.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 17 december 2013 om precies te zijn om 9:29 pm

    Dat ziet ook sfeervol uit, fijn om in te werken. Na de adventsmarkt op school geniet ik nu ook van de rust die ineens is ontstaan. Even een paar sokken afbreien en dan beginnen aan een stoere visserstrui. In januari begin ik alvast voor de markt van volgend jaar. En ik heb een paar leuke ideetjes in mijn hoofd om uit te werken.

Schrijf een reactie