*

Huiselijkheid

december 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF4261Er was vandaag iets ongewoons aan de hand. Ik had geen zin om in het atelier aan het werk te zijn. De woonkamer had een grote aantrekkingskracht op me. Daarom verplaatste het werk zich daarheen. Onder andere zakjes met kralen en konijnenstaartjes inpakken voor het voorjaar en twee nieuwe ideeën voor volgend jaar kerst opschrijven.

Die ideeën kwamen gisteren op de Weihnachtsmarkt in Bremen. We genoten van kramen vol nostalgie en vooral in het donker was het sprookjesachtig. Overal lichtjes, muziek, kaarsen en heel veel eten en drinken.

Misschien dat de woonkamer vol huiselijkheid daarom zo’n aantrekkingskracht op me had. Het is nog wat vroeg voor de kerstboom maar het liefst zou ik hem vandaag al opzetten. Eens kijken hoe lang ik mijn geduld kan bewaren. Vast wel een dag of drie …

 

 

 

 

20131208_17382420131208_173624

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ciska op 9 december 2013 om precies te zijn om 9:09 pm

    Wij hebben de boom al staan, heerlijk die geur en de lichtjes zo gezellig! Zowaar voor het eerst in jaren weer zelf een kerstkaart gemaakt. Knussen en kneuteren.

Schrijf een reactie