*

Getallen

december 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

pippiHet zijn de dagen van de getallen. De voorbereiding voor het balansen worden nu getroffen en dan kom je op leuke feiten.

Zo heb ik 280 euro over mogen maken naar GIRO 555. Een mooi bedrag mede dankzij jullie!

En wist je dat ik afgelopen jaar 697 vierkante meter vilt in kleine lapjes heb gesneden? Dat er 160 meter poppentricot onder de rolsnijder is doorgegaan? Dat er 22.500 pijpenragers in pakketten zijn gestopt en dat er ook nog eens 50 kilo wol doorheen is gegaan? Ik wist het niet totdat ik begon te rekenen en zelf verbaasd was.

Je zou de tel haast kwijt raken…

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ghislaine op 27 december 2013 om precies te zijn om 8:25 pm

  Dat zijn inderdaad ongelofelijk grote aantallen zeg!
  Haast niet voor te stellen! Maar je hebt dan ook een ontzettend leuk atelier met heel leuke ontwerpen!
  Ik kijk nu al uit naar je voorjaarsontwerpen!
  Beetje vroeg nog he?
  Gefeliciteeerd met de

  Hallo Suzan!
  Wat een ongelooflijk grote hoeveelheden vilt en pijperagers en wol! Haast niet voor te stellen maar je hebt dan ook een geweldig atelier met heel leuke mooie ontwerpen,
  dit resultaat van tellen is een grote felicitatie waard!!!
  Hartelijke groet ! Ghislaine!

 2. Deze reactie is gedaan door Ghislaine op 27 december 2013 om precies te zijn om 8:36 pm

  Mijn excuus, ik tikte de tekst maar de hond wilde tegelijkertijd onder de bank waar ik op zit vandaan en dat lukte hem niet, toen ben ik hem gaan helpen en toen ik dit op de site wilde afmaken was mn tekst weg, dus ben ik opnieuw begonnen maar nu zie ik dat de tekst toch nog ergens was. Sorry! Ghislaine!

Schrijf een reactie