*

Fijne Kerstdagen!

december 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

kerstkerst1Zo rond deze dagen begin ik een beetje terug te kijken op het afgelopen jaar. Regelmatig stond alles op z’n kop, soms was het hollen en soms was het stilstaan. Maar er werd altijd met veel plezier hard gewerkt in het atelier. Er ontstonden nieuwe ideeën waar ik mensen blij mee kon maken en ik leerde nieuwe mensen kennen op allerlei manieren. Ik zou er een heel filosofisch verhaal van kunnen maken maar dat doe ik niet hoor. Het is bijna tijd om kerst te vieren met deze koekjes die de kerst niet gaan halen :-)

FIJNE KERSTDAGEN!

 

 

koekjes

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Evelien op 23 december 2013 om precies te zijn om 2:43 pm

    Ik wens jou en je dierbaren heel gezellige kerstdagen en een gezond en creatief 2014.
    Groetjes, Evelien

Schrijf een reactie