*

Kerststal

november 2013 | Algemeen | 3 Reacties ยป

Dank jullie wel voor de leuke reacties op de nieuwe pakketten! Ik lees ze allemaal en ze verwarmen mijn hart. Dinsdag ben ik weer in het atelier want ik geniet van een paar vrije dagen met mijn man.

kerststal

Reacties

Er zijn 3 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Marjolein op 2 november 2013 om precies te zijn om 7:30 am

  Hallo Suzan, ik vind de nieuwe pakketten weer heel leuk. Mijn zoon van ruim 8 is hartstikke handig met vilt en helemaal verliefd op je sinterklaasicoon ;-)
  Het valt me op dat je vaak nog het hout van de icoon ziet, net zoals bij de foto van de kerststal, is het niet de bedoeling dat het vilt de icoon helemaal bedekt? Fijne vrije dagen! Groetjes Marjolein

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 9 november 2013 om precies te zijn om 4:58 pm

  Hallo Marjolein, dat komt omdat de iconen niet allemaal gelijk zijn. Als je hem helemaal bedekt wilt hebben moet je zelf en de icoon omtrekken op papier en dan uit vilt knippen. Groetjes van Suzan.

 3. Deze reactie is gedaan door Marjolein op 2 november 2013 om precies te zijn om 7:32 am

  Hallo Suzan, de nieuwe ontwerpen zijn weer heel leuk! Mijn zoon van ruim 8 is heel handig met vilt en helemaal verliefd op de sinterklaasicoon. Het valt me vaak op dat je nog hout ziet, is het niet de bedoeling dat het vilt de icoon helemaal bedekt? Fijne vrije dagen! Groetjes Marjolein

Schrijf een reactie