*

Poppedijn

oktober 2013 | Algemeen | 2 Reacties ยป

logoAnca van Poppedijn uit Delft bracht met een vriendin een bezoek aan het atelier. Al twaalf jaar is ze een trouwe klant en we hebben altijd goed contact. Maar van een ontmoeting was het nog nooit gekomen. Ik had voor de thee gezorgd en zij bracht appeltaart mee. Naast dat het een aangenaam bezoek was hebben we ook op zakelijk gebied wat kunnen afspreken. Zo ga ik bij haar tricot inkopen want ik wist niet dat ze dat verkocht. En zij koopt vanaf nu houten kralen bij mij in want ze wist niet dat ik dat verkocht als groothandel. Voor de etalage kreeg ze een stapel houten schijven en kabouterstoeltje met echt elfenbankje mee. Volgende week hoop ik na de Kreadoe een bezoek aan haar winkel te brengen. Ik wil het nu ook wel eens met eigen ogen zien. Wist je trouwens dat zij de eerste was die in Nederland viltpakketten maakte? Ik wist het ook niet hoor.

w-01

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door PETRA op 18 oktober 2013 om precies te zijn om 12:42 pm

    Wat leuk!
    En Poppedijn is een prachtige winkel. Daar kom ik als ik spullen nodig heb….
    Haar hertjes voor de herfst (ook op je foto te zien) zijn prachtig. Ze staan nu te pronken op mijn herfsttafel.

  2. Deze reactie is gedaan door Ciska op 22 oktober 2013 om precies te zijn om 6:52 pm

    <3 Mijn favoriete winkel! Daar heb ik menig cursus gedaan en koop ik altijd mijn pakketjes.

Schrijf een reactie