*

Nieuwe pakketten

oktober 2013 | Algemeen | 9 Reacties »

Vandaag begint de Kreadoe in Utrecht en gaan de nieuwe pakketten in de verkoop. Het zijn weer zeven heel verschillende en unieke ontwerpen geworden. In de warmte van je eigen huis kun je zelf aan de slag met de pakketten om ze daarna een mooi plekje te geven. Ik wens je daar heel veel plezier bij. HIER kun je de nieuwsbrief bekijken.

nonnetjedrie herdersVijf schaapjestwee kleine kaboutertjes wintervredesengelDrie kerstbalengeltjessinterklaasicoon

Reacties

Er zijn 9 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Ilse Sapkota op 30 oktober 2013 om precies te zijn om 7:39 am

  Ha Suzan, Wat zijn ze prachtig!! Het is jammer dat ik zo ver weg woon, anders had ik ze nog voor de sinterklaastijd bijna allemaal besteld. Die sinterklaasicoon, die schaapjes en die herders, die kertbalengeltjes, nou ja, eigenlijk allemaal!! Ik durf het niet aan om ze naar Nepal te laten versturen, maar wie weet kan ik ze voor volgend jaar bestellen.
  Voorlopig doe ik het ermee om naar ze te kijken via je website en dát is genieten!!
  groetjes, Ilse

 2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 31 oktober 2013 om precies te zijn om 10:41 am

  Hoi Ilse, wat leuk een reactie van jou uit Nepal. Ik ga je een berichtje sturen met een foto van een nieuw lente ontwerp. Daarvoor heb ik de terra cotta potjes gebruikt die jullie voor me hebben laten maken in Nepal. Groetjes van Suzan.

 3. Deze reactie is gedaan door PETRA op 30 oktober 2013 om precies te zijn om 8:35 am

  Prachtig en enig.
  En zo heerlijk eenvoudig! Ik ben bijna jarig, dus ik kan weer wat toevoegen aan mijn verlanglijstje :)
  Dank!
  Petra

 4. Deze reactie is gedaan door Monique op 30 oktober 2013 om precies te zijn om 2:35 pm

  Zooo leuk, ik heb de sinterklaasicoon besteld (en 2 bloemenkinderen die je eerder hebt uitgebracht. Ik dacht eraan om het sinterklaasicoon te vergroten voor op de peuterspeelzaal. Zou dat er dan nog mooi uitzien? Ik hoop het wel, want het is echt supergaaf om te zien dat kleine icoontje. Grappig dat jouw ontwerpen mij al jaren boeien en het blijft gewoon leuk. Ook de oudere ontwerpen.

 5. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 31 oktober 2013 om precies te zijn om 10:39 am

  Hallo Monique, ik ben heel benieuwd hoe de grote versie eruit gaat zien. Mail je me een foto als hij klaar is? Veel plezier met knutselen alvast. Groetjes van Suzan.

 6. Deze reactie is gedaan door Johanna op 30 oktober 2013 om precies te zijn om 2:55 pm

  Hoi Suzan, wat heb je weer prachtige ontwerpen gemaakt!
  Groetjes van Johanna

 7. Deze reactie is gedaan door PETRA op 30 oktober 2013 om precies te zijn om 3:45 pm

  Hai Suzan,
  Even een vraagje; de bloemenkinderen van de lente maak je die nog? Bij Niels H. zijn ze namelijk niet meer te bestellen. En ik vind ze zo leuk….
  Groet, Petra

 8. Deze reactie is gedaan door caroline op 31 oktober 2013 om precies te zijn om 8:47 pm

  Ze zijn weer prachtig.
  Groet, Caroline

 9. Deze reactie is gedaan door PETRA op 13 november 2013 om precies te zijn om 5:20 pm

  Hai Suzan,
  Ik was bij Poppedijn in Delft. Omdat ik niet goed kon kiezen heb ik 3 pakketjes gekozen. 1 om meteen te maken en 2 voor in de zak!! Ha ha, goede reden die zak van de Sint!

Schrijf een reactie