*

Het is bijna zover

oktober 2013 | Algemeen | 4 Reacties »

DSCF4084Het is bijna zover dat de nieuwe pakketten uit komen. De DPD kan elk moment voor staan om deze stapel dozen op te halen en morgen te bezorgen. Altijd weer een druk moment in het atelier. Maar vanmiddag moest ik gewoon even stoppen om naar de storm te kijken. Mijn ogen waren gericht op de zwarte els die scheef stond. Maar het was uiteindelijk de appelboom die bijna omwaaide, de grond en tegels kwamen al omhoog. Albert sjorde hem vast aan de garage en een andere appelboom terwijl ik met de camera rond rende als ramptoerist. Uiteindelijk overleefden beide bomen de storm. Er heeft waarschijnlijk een engeltje over gewaakt die weet hoe gehecht ik aan de bomen ben.

 

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Albèrtje op 28 oktober 2013 om precies te zijn om 4:08 pm

  gelukkig is je toren dozen blijven staan !! hier ook veel omgewaaide bomen ja altijd jammer.
  Groetjes albèrtje

 2. Deze reactie is gedaan door Gracia op 28 oktober 2013 om precies te zijn om 4:29 pm

  Ja, het spookte aardig in de tuin vanochtend. Mooi het engeltje. Grappig, ik loop al weken met een idee in mijn hoofd voor een winterpopje met van die kleine parelkraaltjes!

 3. Deze reactie is gedaan door Caroline op 29 oktober 2013 om precies te zijn om 7:32 am

  Ben reuze benieuwd naar de nieuwe pakketten. Ik heb de herfstaster nog op mijn verlanglijstje staan en nu zijn er al weer nieuwe. Hier ook 2 behoorlijk grote bomen omgewaaid in de straat. Gelukkig geen gewonden maar een auto die er onder stond is er niet goed uirgekomen.
  groet Caroline

 4. Deze reactie is gedaan door lydia op 29 oktober 2013 om precies te zijn om 11:10 am

  Ow wat is het engeltje mooi! Ik ben ook zo benieuwd naar de rest! Ik spaar al jaren engeltjes en ben heel blij dat er weer een engeltjespakketje uitkomt!
  Ik ga zondag naar de kreadoebeurs dus daar hoop ik hem te spotten!

  Groetjes Lydia

Schrijf een reactie