*

Paddenstoelen

september 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

paddestoelbabyspaddestoelenboekDe herfst is in aantocht dus komen de paddenstoelen ook weer massaal tevoorschijn. Prachtige vliegenzwammen maar ook rare exemplaren waarvan je niet weet of het ook paddenstoelen zijn. Omdat we een tuin op natte veengrond hebben groeien ze hier goed. Dan is een boek om ze herkennen heel handig en er staat ook in of ze eetbaar zijn. Maar ik neem geen enkel risico en neem morgen gewoon weer een doosje champignons mee van de markt.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door vilt crea…/ paddenstoelen… | ~ * Pagan Ouderschap / Pagan Parenting * ~ op 22 september 2013 om precies te zijn om 6:57 am

    […] Het hele bericht met alle plaatjes en foto’s vind je op mijn website: http://www.atelierpippilotta.nl/2013/09/paddestoelen/ […]

Schrijf een reactie