*

Op de kop

september 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

vloerWat een leuke lieve reacties kwamen er binnen op de nieuwe pakketten. Ze geven me een warm gevoel en heel veel energie. Zoveel energie zelfs dat ik spontaan nieuwe vloerbedekking kocht. Het atelier lag twee dagen volledig op de kop maar ik ben er zo blij mee. De vloer is heerlijk warm en zacht en zo schoon. Nu goed mijn best doen om het zo te houden. Dus niet weer zelf inktpatronen bijvullen en mezelf en de vloer blauw verven of de koffie laten vallen.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Albèrtje op 3 september 2013 om precies te zijn om 7:14 pm

    Wat ziet het er mooi uit ja daar moet je wel even zuinig op zijn :)

  2. Deze reactie is gedaan door PETRA op 4 september 2013 om precies te zijn om 10:47 pm

    Ik heb geen twitter vandaar even zo. Ben heel erg benieuwd naar het Sint icoon!

Schrijf een reactie