*

Hawaï

september 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

palmbomenWat doe je met de koker waar de nieuwe vloer van het atelier omheen zat? Een palmboom maken door er varens bovenin te steken. Komt dat even mooi uit want we hebben een Hawaï weekend in de tuin om verjaardagen te vieren. Met veel gezellige verlichting, kaarsen, gehuurde heater, koud buffet en vrolijk verklede mensen. Maandag ben ik echt jarig en dan geef ik hier een gratis patroon weg om te downloaden. Hou de site dus in de gaten.

Het was mooie drukke week in het atelier. Veel bestellingen en veel pakketten gemaakt. Een nieuw ontwerp uit de naaimand getoverd en bestellingen van verschillende leveranciers ontvangen. Vanaf nu heb ik ook een klant in Emmen: Juffrouw Priegel. Haar website is nog in de maak maar zodra die online is maak ik er hier melding van. Wens ik jullie een zonnig weekend toe en tot maandag!

ww

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Marije op 27 september 2013 om precies te zijn om 8:32 pm

    Fijn weekend en een goed feestje gewenst. Met zo’n mooie palmboom moet dat lukken, toch!
    Groetjes Marije

Schrijf een reactie