*

Herders

augustus 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

pippiIn het atelier wordt weer heerlijk gewerkt. De kersticoon wordt uitgebreid met herders en schapen. Zo kan het een compleet tafereel worden. Als zo’n idee opkomt kan ik er helemaal voor gaan en ben niet meer te stoppen. Gelukkig waren alle materialen in het magazijn voorradig zodat er gelijk aan begonnen kon worden. Wat stokjes uit de tuin voor de herdersstaf en knutselen maar. Nu ligt alles klaar om op patroon gezet te worden. Samen met nog een stapel kopieerwerk gaat het vanmiddag in de fietsmand om na een mooi fietstochtje langs het water bij de drukker terecht te komen.

patronen

 

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door caroline op 14 augustus 2013 om precies te zijn om 11:20 am

    Hartstikke leuk dat er herders bij komen. Alhoewel ik nog geen zin heb in de winter. Nog even genieten van de zomer.
    Groet, Caroline

Schrijf een reactie