*

Zomerse rust?

juli 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

DSCF2721De zomer is een rustige periode in het atelier. Tijd genoeg dus om leuke dingen te bedenken. Voor de kerst maakte ik een nieuw ontwerp dat past bij Maria. Daarvoor bestelde ik kleine zilverkleurige kruisjes die afgelopen week binnen in de brievenbus zaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130711_161050Ook werden de terracotta potjes bezorgd die in Nepal voor het atelier zijn gemaakt. Mooi verpakt in Nepalese kranten die hier gelijk vol bewondering werden bekeken. Ze hebben een lange reis gemaakt en zijn bijna allemaal heel over gekomen. In het voorjaar zal er een mooi ontwerp mee gemaakt worden. Een deel van de opbrengst gaat dan weer naar de stichting Diyo Nepal.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 15 juli 2013 om precies te zijn om 12:03 pm

    ik ben benieuwd naar de nieuwe ontwerpen. Ook hier vrij rustig, alhoewel ik druk aan het werk ben met dingetjes voor de poppenkinderen van Norah (eentje is nog in de maak)

Schrijf een reactie