*

Tag der offenen Tür

juli 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

klosjesKomend weekend is de markt bij de Kleine Troll in Duitsland. Naast de mooie houten spullen die Albert heeft gemaakt heb ik me ook uitgeleefd met onder andere stempelen op hout, schaapjes van steen en gewikkelde klosjes. Heel andere dingen dan waar ik normaal mee bezig ben maar zo leuk om te doen. Vrijdagavond vertrekken we al want we gaan ook nog eens wild kamperen in het bos achter de boerderij tussen de vuurvliegjes en reeën. En mocht het gaan regenen dan is er ook nog een slaapplek in de boerderij. Ondertussen vult het atelier zich met houten spullen die mee gaan. Ik moet regelmatig slalommen door de ruimte en spullen verplaatsen. Hopelijk is het atelier volgende week weer mooi leeg en opgeruimd.

DSCF0508 home kapstok lantaarn met hart paddestoel

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gerda op 1 juli 2013 om precies te zijn om 4:02 pm

    zijn leuke producten zo van het hout en de kabouter gecombineerd met hout vind ik geweldig. Veel succes met de verkoop en ik hoop dat je mooi weer hebt.

    Groetjes Gerda

  2. Deze reactie is gedaan door PETRA op 1 juli 2013 om precies te zijn om 7:49 pm

    Ga je deze mooie combi (hout en vilt) ook verkopen?

Schrijf een reactie