*

Pippi in Duitsland

juli 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

20130706_093627De markt in Duitsland is weer voorbij. Het was een gezellige markt met veel leuke stands vol zelfgemaakte spullen. Het prachtige weer zorgde voor een vakantie gevoel en alleen om er te zijn was een feestje. Angelique en Gerrit ontvingen ons gastvrij en we hebben bij hun in de boerderij geslapen. Het idee dat er wilde zwijnen, vossen en andere beesten in het bos zaten maakte wild kamperen niet opeens niet meer zo heel aantrekkelijk. ’s Avonds laat bij hun op het terras omringt met vuurvliegjes was het sprookjesachtig.

We zijn dan ook uitgerust en met een bijna lege auto weer terug gekomen. Maar met veel mooie herinneringen aan bijzondere ontmoetingen. Er werden uitnodigingen over en weer gedaan dus er volgt nog Duits bezoek in Assen. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn dan is een bezoek aan der Kleine Troll zeker de moeite waard. De afstand val reuze mee en naast de pakketten die in Nederland ook te koop zijn verkoopt Angelique ook veel mooie Duitse pakketten. En als ik dan toch al aan het reclame maken ben: via haar website kun je ook bestellen. Ze heeft gewoon een Nederlands rekening en om de verzendkosten hoef je het ook niet te laten. Nog meer foto’s van de markt komen op de website van der Kleine Troll te staan.

20130707_110248DSCF2630

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door charlotte op 8 juli 2013 om precies te zijn om 5:37 pm

    Owh……waren we nu maar in Duitsland geweest…..wat heb je dat mooi gemaakt een foto op hout……zie ik daar een klein tutorialboekje liggen…….? Enne….gelukkkig is beits niet zo erg als carboleum (dat brandt) groene biotex doet wonderen …ok op de vloer…schrobben maar ! groet Charlotte

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 8 juli 2013 om precies te zijn om 6:15 pm

    Hoi Charlotte, volgend jaar is er weer een markt hoor en zijn weer ook weer van de partij. De foto’s op hout komen deze week op mijn website. Omdat wij inmiddels aardig voorzien zijn wil ik het ook in opdracht gaan maken. Inmiddels ben ik aardig beitsvrij maar de tuintegels zien er niet meer uit. Ik zal je tip van Biotex eens gaan proberen, dank je wel.

Schrijf een reactie