*

TT en Sinterklaas

juni 2013 | Algemeen | 4 Reacties »

tt-assen-HPIM7359-1[1]Assen maakt zich op voor de TT en de stad loopt langzaam vol motoren. Op de geluiden van ronkende motoren na merk je er in het atelier niets van. Straks worden de vreugdevuren ontstoken en zal de geur van verbrand rubber ook naar binnen komen. We gaan ons zelf ook weer onderdompelen in het feest dat de Assernacht heet.

Maar eerst Sinterklaaspakketten maken. Het najaar is een drukke tijd en nu is het rustig in het atelier. Eigenlijk zou ik wel een nieuw ontwerp voor 5 december willen maken maar ik heb er nog geen inspiratie voor. Een stoere Piet op een motor? Sinterklaas in een zijspan?

 

 

 

 

 

 

DSCF2600DSCF2585

Reacties

Er zijn 4 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Hamermoeder op 26 juni 2013 om precies te zijn om 5:36 pm

  Misschien een leuk Sinterklaas icoon?

 2. Deze reactie is gedaan door PETRA op 27 juni 2013 om precies te zijn om 9:44 pm

  Ha ha, ik dacht precies hetzelfde!

 3. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 28 juni 2013 om precies te zijn om 11:13 am

  Wat een goed idee! Daar ga ik mee aan de gang. Dank jullie wel voor het meedenken.

 4. Deze reactie is gedaan door Julikah op 11 juli 2013 om precies te zijn om 9:43 pm

  Naast een sinterklaas icoon, ben ik ook erg geïnteresseerd in een halloween icoon. Ik vind die icoontjes zulke leuke afbeeldingen hebben, past perfect op mijn jaartafel. Susan, Alvast succes gewenst met wat je ook maar zult gaan ontwerpen.

Schrijf een reactie