*

Hout voor Duitsland

juni 2013 | Algemeen | 2 Reacties ยป

stoel Over minder dan een maand is het weer zover. Het weekend van 6 en 7 juli is bij der Kleine Troll in Duitsland weer een geweldig leuke markt. Haar atelier is geopend en er zijn tientallen leuke kramen met heel veel leuke spullen rond de boerderij. Je kunt je er een hele dag vermaken en zelfs een boswandeling maken. Wij staan er dit jaar ook weer met houten spullen. Albert is al aan het zagen geweest en ik ben vilt met hout aan het combineren. Hier zie je vast een kleine greep uit wat we meenemen.

vogelhuisjerainbow

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Ghislaine op 14 juni 2013 om precies te zijn om 12:43 pm

    Ik zou graag even gaan kijken maar het ligt niet naast de deur. Ik wilde je vragen of dat leuke vogelhuisje ook door jullie wordt gemaakt, het is ook wel typisch duits, zo n model. Ik vind het erg leuk!
    Groetjes en succes met jullie voorbereidingen! Ghislaine!

  2. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 20 juni 2013 om precies te zijn om 1:11 pm

    Hallo Ghislaine, ik heb je even persoonlijk een reactie gestuurd. Groeten van Suzan.

Schrijf een reactie