*

Fournitueren

juni 2013 | Algemeen | 1 Reactie »

Vandaag ging ik met Rianne van het Koekendiefie naar de fournituren groothandel. Ik had al eens geschreven dat het daar een walhalla is en dat je bijna niet meer kan kiezen. Dat was nu niet anders. Lange rijen vol lint, kant, knopen, garen, naalden en nog veel meer. Dat vroeg natuurlijk om even racen met de winkelwagen toen het personeel genoot van de pauze. Na het bezoek bekeken we nog elkaars viltwerk en dronken wat in de tuin. Het was weer een leuke morgen. Nu ga ik nog met een stapel nieuwe herfstpatronen een fietstocht naar de drukker maken.

20130620_110805DSCF2575

 

 

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Rianne op 20 juni 2013 om precies te zijn om 9:27 pm

    Als ik zo nog eens terug kijk op deze foto’s kun je pas echt zien hoeveel er is. Dat we lol hebben gehad is wel te zien aan de een en laatste foto. Kijk die ondeugende Suzan eens hahaha. Het was leeeeuuuuk!!!!

Schrijf een reactie