*

Vandaag is het roze

mei 2013 | Algemeen | 2 Reacties ยป

DSCF2390De etalage is roze gekleurd met roze neprozen en roze poppenkinderen. Vanaf buiten ziet het er best romantisch uit. Helaas is het niet zo goed op de foto te vangen door de schittering in het raam. Daarom ook nog een foto vanaf binnen genomen.

Het was een rustige week in het atelier. Dat gaf me de tijd om in het voren te werken. Tijdens het herfstweer werden herfstpakketten gemaakt. Maar ik mopper niet op het koude weer hoor. Al die zonneschijn hebben we nu nog tegoed.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Gracia op 24 mei 2013 om precies te zijn om 6:33 pm

    En misschien is dat herfstweer ter inspiratie dan wel weer fijn zelfs??

  2. Deze reactie is gedaan door monique op 24 mei 2013 om precies te zijn om 6:51 pm

    T ziet er erg sprookjesachtig uit

Schrijf een reactie