*

Deel dit bericht op facebook en win dit boek

mei 2013 | Algemeen | 2 Reacties »

Afbeelding (25)Ik heb wat weg te geven: het boek van de SEIZOENENTAFEL van uitgeverij Christofoor. Het is een prachtig inspirerend boek met uitleg over de seizoenentafel. Maar er staan ook leuke eenvoudige patronen in om te maken. Het mag eigenlijk niet ontbreken in je boekenkast.  Je kunt hem winnen door Atelier Pippilotta te liken op Facebook dit bericht te delen met je vrienden. Op 31 mei verloot ik het boek onder degenen die dit bericht gedeeld hebben.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Adrie op 4 mei 2013 om precies te zijn om 6:34 pm

    Een boek vol inspiratie voor onze creaclub

  2. Deze reactie is gedaan door Ciska op 6 mei 2013 om precies te zijn om 6:34 pm

    Wauw wat lief!

Schrijf een reactie