*

In kerstsferen

december 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

Het atelier is gehuld in kerstsferen. De etalage is goed gevuld en wanneer ’s avonds de lampjes aan gaan is de sfeer compleet. De postbode brengt elke dag enveloppen die weer retour gaan met een cadeautje van mij voor jou. Sommige zijn gevuld met en kaart, een foto of een lief briefje. Dat verwarmt mijn hart en geeft nog meer inspiratie voor volgend jaar.

 De post bezorgde gisteren dozen vol iconen. Want terwijl buiten de sneeuwvlokjes vallen wordt in het atelier al gewerkt aan Paas iconen. Omdat deze iconen uit Denemarken soms lang op zich laten wachten heb ik ze op tijd besteld. Vandaag is een start gemaakt om de eerste pakketten te maken.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Kim op 11 december 2012 om precies te zijn om 10:05 pm

    Hallo! Met veel plezier maak ik de pakketjes van Atelier Pippilotta, mijn favoriete atelier! Een vraagje over de gezichtjes op houten kralen: waar maak je de gezichtjes mee? Pen/potlood? Bij mij wordt het niet zo mooi helaas en ik zou graag advies willen.

Schrijf een reactie