*

Fijne dagen!

december 2012 | Algemeen | 2 Reacties »

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanuit een atelier in kerstsferen wens ik jullie heel fijne dagen. Iedereen bedankt met wie ik het afgelopen jaar fijn contact heb gehad via de mail, telefoon of post. Dankzij jullie bestaat het atelier en is er steeds weer inspiratie voor nieuwe ontwerpen. Het is een roerig jaar voor ons geweest maar altijd was daar mijn fijne werk om me er doorheen te slepen. En als er dan ook nog een lief mailtje binnen kwam wist ik het zeker: dit is het mooiste beroep dat ik me kan wensen.

Het komende jaar gaan we vol vertrouwen tegemoet. Er worden al nieuwe ideeën uitgewerkt en uitgezaagd. Ja, er zit echt wat nieuws aan te komen.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Mieke Vis op 24 december 2012 om precies te zijn om 10:15 am

    Hallo Suzan, voor jou en je familie hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2013! groetjes Mieke Vis

  2. Deze reactie is gedaan door Gerda op 27 december 2012 om precies te zijn om 10:47 am

    Hoop dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad en wens je voor 2013 veel goeds toe en een creatief jaar. Ben benieuwd wat je allemaal aan het ontwerpen bent.

    Lieve groet Gerda

Schrijf een reactie