*

Bessenhanger

november 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป

In het atelier is het eerste Paas ontwerp een feit. En dat terwijl Sinterklaas komend weekend in het land komt en de Kerst ook nog in het verschiet ligt. Het ontwerpen, patroontekenen, fotograferen, verzamelen van de materialen en maken van de pakketten vraagt namelijk flink wat voorbereidingstijd.

Zo is het nieuwe Schatkist pakket, de Bessenhanger, al voor de herfst gemaakt. En vanaf morgen is ze te koop bij de Ommekeer in Badhoevedorp. Een trouwe klant van het eerste uur van het bestaan van Atelier Pippilotta. De bessenhanger heeft een doorsnee van 6 cm met daarin een lief bessenkindje. Ze past mooi bij de herfst maar ook met de kerst zal ze een plekje in je huis weten te vinden.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Caroline op 18 november 2012 om precies te zijn om 12:25 pm

    Ik heb hem gisteren mogen bewonderen bij de Ommekeer en het is zo’n prachtig ontwerp weer. Echt een schatje en ook leuk om in de kerstboom te hangen.
    Groet, Caroline

  2. Deze reactie is gedaan door De Ommekeer op 19 november 2012 om precies te zijn om 2:04 pm

    Het is inderdaad een “schat””-tig pakketje. Dank je wel Suzan.

Schrijf een reactie