*

NIEUWE ONTWERPEN

oktober 2012 | Algemeen | 5 Reacties »

Eindelijk, eindelijk kan ik laten zien waar zo hard aan is gewerkt de afgelopen maanden. Over een aantal ontwerpen heb je natuurlijk al kunnen lezen op mijn site maar nu zijn ze te zien en te koop. Vandaag begint de Handwerkbeurs in Rotterdam en daar zullen ze ook te bewonderen zijn. De complete nieuwsbrief kun je  HIER downloaden. Veel plezier met de nieuwe pakketten!

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door monique op 25 oktober 2012 om precies te zijn om 9:17 am

  Oooh wat zijn ze weer leuk! Het engeltje heeft mijn hart gestolen en ik ga haar ook zeker kopen op de kreadoe, net zoals het kruidenvrouwtje. En de moeder is ook zo mooi net zoals de hemelkabouters, je hebt eer van je werk hoor Suzan, echt schitterend!

 2. Deze reactie is gedaan door Ciska op 27 oktober 2012 om precies te zijn om 7:45 pm

  Beeldschoon ook ik val als een blok voor het engeltje!! allemaal weer prachtige ontwerpen.

 3. Deze reactie is gedaan door judith op 27 oktober 2012 om precies te zijn om 11:57 pm

  superleuk! ik heb vandaag t kruidenvrouwtje en t engeltje al besteld vandaag!!!!heb helemaal zin er in om ze te maken maar t pakje blijft mooi nog even dicht. t gaat in de zak voor 5 december!

 4. Deze reactie is gedaan door Liesbeth op 29 oktober 2012 om precies te zijn om 9:12 am

  Een koning winter, precies zoals ik al zocht! Het engeltje heeft ook mijn hart gestolen.
  Nu nog hopen dat ik door de captcha kom. Was de vorige keren niet gelukt maar ik probeer het nog een keer.

 5. Deze reactie is gedaan door Vera op 22 november 2012 om precies te zijn om 10:25 am

  Dat heb je heel mooi gedaan! Je kunt zien dat je heel veel liefde in je ontwerpen stopt. Ga zo door!!!

Schrijf een reactie