*

Naar de groothandel en nog meer kaboutertjes

oktober 2012 | Algemeen | 2 Reacties »

Vanmiddag brachten Albert en ik een bezoek aan de groothandel. Heerlijk rondlopen langs schappen vol mooie spullen en nieuwe ideeën opdoen. Het is dan ook knap van ons dat de doos niet voller is geworden. Komende week ga ik met de groene stenen aan de slag. Ik heb er al een idee bij gekregen voor het voorjaar. Alle ontwerpen voor de winter en kerst zijn namelijk al uitgewerkt. Voor mij breekt de tijd aan dat ik over lente ontwerpen mag  gaan nadenken.

 

 

 

Maar natuurlijk geniet ik ook  van de Herfstwind en Blaadjesregen want het is kaboutertijd. Bij Lianne is zitten heel veel Regenboogkabouters gezellige praatjes te houden rond het vuurtje.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door Monique op 9 oktober 2012 om precies te zijn om 3:41 pm

    Wat zien die witte bloemen er mooi uit, of zijn het geen bloemen… Maar die roze kraaltjes ook en als ik dat zo zie begint het erg te kriebelen en ben ik ook erg nieuwsgierig wat je ermee gaat doen.

    groetjes
    Monique

  2. Deze reactie is gedaan door Wilma op 22 oktober 2012 om precies te zijn om 8:54 am

    Wat een lieve kaboutertjes. Je brengt me op een idee. Ben benieuwd wat je met de leuke spullen gaat maken.

Schrijf een reactie