*

Even wat foto’s

oktober 2012 | Algemeen | 2 Reacties ยป

Bedankt voor alle leuke en lieve reacties op de nieuwe pakketten. Via facebook, mijn website en persoonlijk via de mail. Daar doe ik het voor. Nu alleen even wat plaatjes en geen verhaaltje. Daarvoor is het hier te druk.

Reacties

Er zijn 2 reacties voor dit bericht.

  1. Deze reactie is gedaan door judith op 29 oktober 2012 om precies te zijn om 4:28 pm

    leuk!!!!!!!!hier op tafel is net al een pakketje gekomen met t kruidenvrouwtje en t engeltje…maar ik mag t nog niet openen…manlief doet t in de zak voor 5 dec….ff geduld dus nog. manlief was wel blij want nu wist hij gelijk een leuk cadeautje…ok ik weet dan wel wat t is maar ik verheug me er evengoed op!!!

  2. Deze reactie is gedaan door ilona ester op 29 oktober 2012 om precies te zijn om 8:42 pm

    l.s., ik zou graag van u horen of er ook een pakketje van de kruidenvrouwtjes te bestellen is?

Schrijf een reactie