*

Van boerenland richting de Veluwe

maart 2012 | Algemeen | 1 Reactie »

Afgelopen weekend nam ik de tijd om met de naaimand in de tuin te zitten. In de lentezon onder de kale appelboom werd gewerkt aan een herfstontwerp. Dat lijkt heel vroeg maar om de juiste materialen op tijd binnen te krijgen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

 

Zaterdagavond had Albert een verrassing voor me: een staldiner bij de Blakenvelderhoeve. Eerlijk Hollands eten waarbij het grootste gedeelte van de opbrengst naar Kika ging. Het werd een leuke avond mede dankzij leuke tafelgenoten. We zaten op strobalen tussen de koeien met de bijbehorende geluiden. Op een of andere manier voelde ik me hier meer thuis dan in een chique restaurant.

Deze week zal ik een paar dagen afwezig zijn om mijn moeder te helpen die een nieuwe heup heeft gekregen. Dinsdag vertrek ik met de trein richting de Veluwe en laat mijn gezin achter. Het nieuwe herfstontwerp gaat mee zodat ik daar nog een voorbeeld kan maken.

Reacties

Er is één reactie voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Marije van der Horst op 26 maart 2012 om precies te zijn om 6:35 pm

  Wat goed dat je je moeder gaat ondersteunen.
  Is toch niet niks zo’n nieuwe heup.
  Ik hoop dat jullie ook kunnen genieten van het samen zijn.
  Succes met je nieuwe ontwerp.
  Groetjes Marije

Schrijf een reactie