*

Aankleden

maart 2012 | Algemeen | 5 Reacties »

 

 

Met veel plezier hielp ik deze week mijn ouders. Omdat mijn moeder nog helemaal niets kan en mag hielp ik met het huishouden. Maar ook even lekker haar haren wassen en helpen met  aankleden en de wond verzorgen. Tijdens een wandeling met de hond zag ik allerlei wilde bloemen opkomen in het bos opkomen. Dat geeft inspiratie voor nieuwe bloemenkinderen. Zouden jullie graag zien dat er nog meer bij kwamen? 

Met mijn vader maakte ik nog een mooie fietstocht door het bos naar Harderwijk. Ik zal mijn geheim maar verklappen. Het aankleden van de vilten poppen gaat me goed af. Ook het huis en de tuin aankleden lukt aardig maar mezelf mooi in de kleren steken kan ik niet. Daarom gingen we naar By Goodies om zomerkleding aan te schaffen. Met een tas vol moois kwam ik weer thuis. Alles mooi op elkaar afgestemd en helemaal klaar voor de zomer. Ideaal voor iemand die niet van winkelen houdt.

Albert is vandaag vertrokken richting Frankrijk en de kinderen hebben hun plannen ook al klaar voor het weekend. Een mooie gelegenheid om wat nieuwe ontwerpen aan te kleden.

Reacties

Er zijn 5 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door pauline op 1 april 2012 om precies te zijn om 6:39 pm

  Hoi Suzan
  Heerlijk om te horen dat ik niet de enige ben die een hekel heeft aan winkelen , m.u.v. een bezoek aan de boekwinkel. Lekker gevoel om er voor dit jaar weer vanaf te zijn! En nieuwe bloemenkinderen, graag! Midden tussen de akkers wonend hoop ik nog op de korenbloem en de klaproos… Succes met ontwerpen.
  Groeten Pauline

 2. Deze reactie is gedaan door de Jaartafel op 3 april 2012 om precies te zijn om 9:55 am

  Mooi tafereel zo Moeder Aarde met al haar bloemenkinderen.
  Kijk eens in het boek Het verhaal van de wortelkindertjes van Sybille Olfers, wellicht haal je hier nog inspiratie uit voor de bloemen die je nog niet hebt.
  Fijne dag, Ariane

 3. Deze reactie is gedaan door Caroline op 6 april 2012 om precies te zijn om 1:00 pm

  Graag nog meer bloemenkinderen. Inderdaad klaproos en korenbloem maar ook paardebloem. En wat ik ook altijd leuk vindt is het juffertje-in-‘t-groen.
  Groet, Caroline

 4. Deze reactie is gedaan door Anne-Marie op 9 december 2015 om precies te zijn om 11:06 am

  nog steeds aktueel in 2015, ik geniet met volle teugen van al het moois op pinterest nu ik geen energie heb om iets te maken omdat we nog steeds een hittegolf hebber 39gr! in Johannesburg

 5. Deze reactie is gedaan door Suzan Barelds op 9 december 2015 om precies te zijn om 1:33 pm

  Dat is inderdaad erg warm!

Schrijf een reactie