*

NIEUWE LENTE PAKKETTEN

februari 2012 | Algemeen | 7 Reacties »

Eindelijk is het zover en kunnen de nieuwe lente pakketten op de website. Het Sneeuwklokje, de Wortelkinderen, de Beschermengelen, het Kuikentafereel en de Baby. Om de nieuwsbrief te downloaden klik je HIER. Morgen laat ik nog meer leuke foto’s zien van de nieuwe pakketten.

Vandaag tot en met zondag is het Creatief Weekend in Haarlemmermeer. Daar zijn de pakketten live te bewonderen bij Handwerkatelier Sari en atelier de Klaproos.

Reacties

Er zijn 7 reacties voor dit bericht.

 1. Deze reactie is gedaan door Patricia van Walsum op 3 februari 2012 om precies te zijn om 8:38 am

  Geweldig! Schattig! Prachtig!! Wat ben je toch een getalenteerde superontwerpster! Kijk, dat zijn weer gezellige complimenten voor de vrijdagochtend. Heel veel succes en nóg meer inspiratie en ik kijk uit naar de andere foto’s!

 2. Deze reactie is gedaan door Leonie op 3 februari 2012 om precies te zijn om 10:22 am

  Wat een schatje het sneeuwklokje!
  De wortelkindjes ook
  Wat ontzettend knap om steeds weer iets moois te ontwerpen
  Ik weet wel waar ik mijn “zakgeld” aan ga besteden
  Groetjes Leonie

 3. Deze reactie is gedaan door Caroline op 3 februari 2012 om precies te zijn om 11:18 am

  Wat een prachtige pakketten. Daar kan ik niet uit kiezen, ben bang dat ik ze in Zwolle allemaal ga kopen.
  groet, Caroline

 4. Deze reactie is gedaan door Mieke op 3 februari 2012 om precies te zijn om 11:27 am

  Hallo Suzan, het is je weer gelukt om verrassende ontwerpen te maken! Ook ik kan niet kiezen dus dat worden ze allemaal!! Ondanks mijn niet zo beste hoofdjes kunst ;)) en ja ik heb naar jouw instructies gekeken maar zo mooi als jij ze maakt lukt me niet. groeten Mieke

 5. Deze reactie is gedaan door Barbara op 3 februari 2012 om precies te zijn om 12:56 pm

  Ze zijn weer prachtig! Ik vind vooral de engelen en het sneeuwvlokje heel erg mooi! Lieve groetjes, Barbara

 6. Deze reactie is gedaan door Rianne op 3 februari 2012 om precies te zijn om 2:31 pm

  Leuk zijn de nieuwe pakketten ook erg leuk om te maken. Fijn weekend lieve groet Rianne

 7. Deze reactie is gedaan door Evelyn op 3 februari 2012 om precies te zijn om 5:59 pm

  Oh Suzan,
  wat heb je weer je best gedaan, wat een mooie en lieve taferelen weer!! Ben erg gecharmeerd van je wortelkindjes! Hopelijk lukt het om morgen naar het Creatief Weekend in Haarlemmermeer te gaan (het is hier erg glad door de sneeuw van vanmiddag),maar als het lukt dan denk dat ik dit pakketje wel mee ga nemen :))
  Liefs Evelyn

Schrijf een reactie